Zaštita podataka

Reading Time: < 1 minute

 

Internet portal NDNV prikuplja informacije ili lične podatke automatski generisane ili obezbeđene od strane posetilaca ili korisnika sajta (u daljem tekstu: podaci o korisnicima). Podaci o korisnicima mogu uključivati i informacije koje se mogu individualno identifikovati u odnosu na određeno lice (IP adresa), kao i zbirne informacije o korisnicima.

NDNV poštuje anonimnost i privatnost svojih korisnika. Portal NDNV može  prikupljati lične podatke korisnika samo uz njihovu saglasnost. Navedeni podaci će se koristiti u svrhu informisanja korisnika, radi boljeg uvida i razumevanja potreba i zahteva korisnika, kao i za unapređenje sadržaja i kvalitetnijeg pružanja usluga.

Sva pitanja kao i zahteve u vezi sa vašim podacima možete postaviti našoj kancelariji na sledecu e-mail adresu office@ndnv.flywheelsites.com.

 

U svakom trenutku možete uložiti prigovor u vezi sa obradom vaših ličnih podataka Povereniku za zaštitu podataka o ličnosti:

Poverenik za zaštitu podataka o ličnosti

Bulevar kralja Aleksandra 15, Beograd 11120

Tel: +38111 3408 900

Faks: +38111 3343 379

 

NDNV zadržava pravo da promeni ili modifikuje ovu Politiku. O važnim promenama i dopunama NDNV može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu. Korišcenjem bilo kog sadržaja na “ndnv.org” portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima o uslovima korišcenja kao i politici privatnosti.

 

Print Friendly, PDF & Email