Sastanak mladih preduzetnika i biznis mentora

U okviru programa Biznis mladih Srbije selektovano je 14 preduzetnika. Oni su selektovani nakon raspisanog konkursa za mlade preduzetnike uzrasta do 35 godina koji su najranije 2010. godine registrovali preduzeće/preduzetničku radnju i kojima je potrebna podrška nefinansijskog karaktera – pomoć iskusnih menadžera u vođenju biznisa, kao i besplatne obuke iz različitih oblasti poslovanja...

21. Jun 2012

Reading Time: < 1 minute

Poštovane koleginice i kolege,

U okviru programa Biznis mladih Srbije selektovano je 14 preduzetnika. Oni su selektovani nakon raspisanog konkursa za mlade preduzetnike uzrasta do 35 godina koji su najranije 2010. godine registrovali preduzeće/preduzetničku radnju i kojima je potrebna podrška nefinansijskog karaktera – pomoć iskusnih menadžera u vođenju biznisa, kao i besplatne obuke iz različitih oblasti poslovanja.

Mladi preduzetnici će imati priliku da učestvuju u programu da razvijaju svoje poslovanje uz rad sa biznis mentorima tokom minimum godinu dana, a biće im omogućene i besplatne obuke iz različitih oblasti poslovanja.

Prvi sastanak mladih preduzetnika i biznis mentora je zakazan za petak 22. jun, u Novom Sadu, PROSTORIJE NEZAVISNOG DRUSTVA VOJVODINE – MEDIJA CENTAR VOJVODINE, Zmaj Jovina 3, na prvom spratu u 11 časova. Sastanak ce trajati do 13 časova.

Molimo Vas da izveštavate.

Print Friendly, PDF & Email