Oslobodite i nas plaćanja, a ne samo pirate!

Urednik Vujić televizije (VTV) iz Valjeva, Milan Milinović zatražio je od Republičke radiodifuzne agencije (RRA) da

03. Apr 2012

Reading Time: < 1 minute

Urednik Vujić televizije (VTV) iz Valjeva, Milan Milinović zatražio je od Republičke radiodifuzne agencije (RRA) da tokom predizborne kampanje ta medijska kuća bude oslobođena obaveza prema RRA i Republičkoj agenciji za elektronske komunikacije (RATEL).

“Oslobodite i nas plaćanja obaveza prema vama (RRA) i RATEL-u dok ne rešite nelegalno stanje pojedinih valjevskih emitera”, stoji u Milinovićevom pismu, koje je upućeno zameniku predsednika Saveta RRA, Goranu Karadžiću.

“U protivnom, tražićemo nadoknadu štete od države Srbije jer evidentno trpimo štetu, koja i nas polako gura na ivicu ambisa”, dodao je urednik VTV-a.

Milinović je naveo i da u Valjevu nekoliko godina rade tri nelegalna emitera – televizije Kronik (Cronic), Marš i Link “kako difuzno tako i kablovski”.

Prema njegovim rečima VTV je u vreme predizborne kampanje “izgleda jedini dužan da poštuje sve što je obavezujućim upustvom RRA propisano”.

“Ostali emiteri rade šta hoće, kad hoće i kako hoće ne mareći za bilo kakva pravila ponašanja ili ih naivno simuliraju”, dodao je Milinović.

Milan Milinović je Savet RRA zamolio za “brz odgovor ili eventualni razgovor o ovoj temi”.

(Beta)

Print Friendly, PDF & Email