Otvoreni Forum – Fašizam danas

Mreža Odbora za ljudska prava u Srbiji CHRIS i Koalicija protiv diskriminacije imaju čast da Vas pozovu da prisustvujete i uzmete učešće u radu okruglog stola “Otvoreni Forum – Fašizam danas ”

07. Nov 2011

Reading Time: < 1 minute

Mreža Odbora za ljudska prava u Srbiji CHRIS i Koalicija protiv diskriminacije imaju čast da Vas pozovu da prisustvujete i uzmete učešće  u radu okruglog  stola  Otvoreni Forum – Fašizam danas ”. 

Okrugli sto se organizuje povodom 09. novembra, Međunarodnog dana borbe protiv fašizma i biće održan  u sredu, 09. novembra 2011  godine  u prostorijama Nezavisnog društva novinara Vojvodine, Zmaj Jovina 3/Isa početkom u 11h.

Ispred Koalicije protiv diskriminacije  govoriće dr Saša Gajin, koordinator  Koalicije ,  ispred Nezavisnog društva novinara Vojvodine   Dinko Gruhonjić , predsednik NDNV, u ime Pokrajinskog Ombudsmana Pavel Domonji, a  ispred Mreže odbora za ljudska prava u Srbiji dr Aleksandra Vujić , koordinatorka kancelarije Mreže CHRIS u Novom Sadu.

Otvoreni Forum u Novom Sadu zajednički organizuju Mreža Odbora za ljudska prava u Srbiji CHRIS i Koalicija protiv diskriminacije u saradnji sa Nezavisnim društvom  novinara Vojvodine, a Otvoreni Forum se organizuje zahvaljujući podršci Civil Rights Defenders. 

Ceneći Vaš stručni doprinos i zanimanje za ovu temu, nadamo se  da ćete prisustvovati radu okruglog stola  u Novom Sadu.

S poštovanjem,

Dr Aleksandra Vujić

Mreža Odbora za ljudska prava u Srbiji CHRIS

Print Friendly, PDF & Email