Članovima NDNV-a odobren popust od 50 odsto na usluge prevoza preduzeća Feniks GiZ

Autoprevoznik Feniks GiZ iz Novog Sada omogućio je popust na usluge prevoza od 50 % od pune cene karte u međumesnom saobraćaju.

01. Jun 2011

Reading Time: < 1 minute

Nedim Sejdinović, generalni sekretar Nezavisnog društva novinara Vojvodine i Goran Ivanović, direktor preduzeća “Feniks GiZ” potpisali su Ugovor o saradnji NDNV-a sa preduzećem za proizvodnju, promet i usluge “Feniks GiZ” d.o.o koji podrazumeva odobravanje popusta u prevozu od strane Feniks GiZ za članove NDNV-a kao i rad NDNV-a na podizanju društvenog ugleda Feniks GiZ-a.

Po potpisanom Ugovoru, članovima NDNV-a autoprevoznik Feniks GiZ iz Novog Sada omogućio je popust na usluge prevoza od 50 % od pune cene karte u međumesnom saobraćaju.

Popust važi od 1. 6. 2011. godine i može ga ostvariti svako ko poseduje uredno overenu i važeću legitimaciju NDNV-a, a službenici Feniks GiZ članove NDNV-a ljubazno mole da na karti napišu svoje ime i prezime, skraćenicu udruženja (NDNV) i broj članske karte, radi provere u bazi podataka članova.

Feniks GiZ tokom jednog radnog dana ima veliki broj polazaka ka svim mestima u Vojvodini i Srbiji, a polasci za Beograd su posebno česti. U nastavku možete pronaći i link za web sajt ovog prevoznika, kao i link za stranicu na kojoj možete pogledati i red vožnje.

http://www.feniksgiz.rs/
http://www.feniksgiz.rs/main.php?action=filter&group=fenix&producer=0&subgroup=0

NDNV

Print Friendly, PDF & Email