Naučni simpozijum o medijima u Jagodini

Na Fakultetu pedagoških nauka u Jagodini i u Hotelu Alfa u Končarevu od 6. do 8. septembra biće održan međunarodni naučni simpozijum "Filozofija medija - Mediji i alternativa"

05. Sep 2017

Reading Time: < 1 minute

Na Fakultetu pedagoških nauka u Jagodini i u Hotelu Alfa u Končarevu od 6. do 8. septembra biće održan međunarodni naučni simpozijum “Filozofija medija – Mediji i alternativa”.

Kako najavljuju organizatori, taj interdisciplinarni naučni skup okupiće eminentne naučnike iz regiona u oblasti filozofije medija, komunikologije, medijske pedagogije, teorije umetnosti i medija, sociologije i kulturologije, te veliki broj medijskih profesionalaca i stručnjaka za komunikaciju.

Organizatori su Estetičko društvo Srbije, Fakultet pedagoških nauka u Jagodini, nevladina organizacija (NVO) ”Mladi grašak” za umetnost, kulturu i društvena pitanja iz Beograda, Srpsko filozofsko društvo, Fakultet dramskih umetnosti Univerziteta u Beogradu, Istraživački-medijski centar iz Podgorice i NVO Balkanološki istraživački centar iz Banjaluke.

Svečano otvaranje simpozijuma je sutra na Fakultetu pedagoških nauka u Jagodini.

U okviru pratećeg programa sutra će biti otvorena izložba “Pozorišni plakat” Slobodana Štetića, a u Hotelu Alfa u Končarevu u 20 časova, izložba fotografija Anđelke Savović “Rokenrol – Univerzalni jezik komunikacije”.

(Beta)

Print Friendly, PDF & Email