Promocija knjige Tomislava Jakića “Nisam zavijao s vukovima”

Pozivamo vas na konferenciju za medije povodom promocije drugog izdanja knjige Tomislava Jakića "Nisam zavijao s vukovima", u izdanju nevladine organizacije Gariwo iz Sarajeva.

30. May 2014

Reading Time: < 1 minute

Pozivamo vas na konferenciju za medije povodom promocije drugog izdanja knjige Tomislava Jakića “Nisam zavijao s vukovima”, u izdanju nevladine organizacije Gariwo iz Sarajeva.

Konferencija za medije će biti održana u utorak, 3. juna 2014., u 12 časova u Medija centru Vojvodine (Nezavisno društvo novinara Vojvodine), Zmaj Jovina 3/I.

Na press konferenciji će govoriti:

  • Tomislav Jakić, autor,
  • Svetlana Broz, direktorica NVO Gariwo,
  • Aleksandar Popov, promoter i
  • Gradimir Gojer, promoter

Sama promocija knjige će se održati istog dana Novom Sadu u Nezavisnom društvu novinara Vojvodine, Zmaj Jovina 3/I, s početkom u 19 časova. O knjizi će govoriti: Saša Popov, Laslo Tot, Gradimir Gojer, Amer Tikveša i sam autor, gospodin Tomislav Jakić.

Promociju će moderirati Svetlana Broz.

Knjiga je autorovo svjedočanstvo, potkrijepljeno dokumentima i fotografijama, o tri perioda Hrvatske. O Hrvatskoj za vrijeme Drugog svjetskog rata, nakon njega, te o Hrvatskoj nakon sticanja nezavisnosti. Jakić govori iz vlastitog iskustva TV novinara, publiciste i savjetnika za vanjsku politiku bivšeg predsjednika RH Stjepana Mesića. Bez dlake na jeziku i iz prve ruke govori se o UDB-i, neoustaštvu, Titu, Tuđmanu, Mesiću, antisemitizmu u Hrvatskoj i mnogim drugim temama.

Vise informacija nalazi se u attacmentu!
Dobro došli!

Print Friendly, PDF & Email