Konkurs za radno mesto finansijsko-administrativnog menadžera

Rok za prijavu je 27. januar do 15 časova

20. Jan 2023

Reading Time: < 1 minute

Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) traži iskusnog i stručnog Finansijsko-administrativnog menadžera da se pridruži našem timu.

Kao finansijsko-administrativni menadžer, bićete odgovorni/na za upravljanje finansijskim delom naše organizacije. To uključuje izradu finansijskih izveštaja, analizu finansijskih podataka, identifikaciju finansijskih rizika i mogućnosti, te implementaciju mera za poboljšanje finansijskog poslovanja.

Pored toga, očekujemo da ćete biti odgovorni/na za administrativne poslove, uključujući koordinaciju sa programskim direktorima i menadžerima, unos podataka u projektne obrasce, kao i izradu i upravljanje budžetom.

Željeni kandidat/kinja će imati:

  • Iskustvo u finansijskom menadžmentu ili sličnoj poziciji
  • Visoko obrazovanje u finansijama ili ekonomiji
  • Izvrsne analitičke i komunikacijske veštine
  • Sposobnost rada u timu

Kao organizacija koja se bori za slobodu izražavanja i prava novinara, NDNV je prepoznao važnost finansijskog poslovanja u ostvarivanju naših ciljeva. Ukoliko ste motivisani/na da se pridružite našem timu i doprinesete razvoju organizacije, pošaljite nam vaš CV i motivaciono pismo na email adresu office@ndnv.org.

Rok za prijavu je 27. januar do 15 časova. Početak radnog odnosa bi bio od 1. februara.

Radujemo se vašem prijavljivanju!


Ова публикација објављена је уз финансијску помоћ Европске уније. За садржину ове публикације искључиво је одговорно Независно друштво новинара Војводине и та садржина нипошто не изражава званичне ставове Европске уније.

(NDNV)

Print Friendly, PDF & Email