NDNV i OEBS predstavljaju istraživanje o položaju novinara i medijskih radnika u Vojvodini

Konferencija će se održati u sredu, 31. marta, sa početkom u 11 časova

30. Mar 2021

Reading Time: < 1 minute

Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) i Misija OEBS-a u Srbiji predstaviće u sredu, 31. marta, publikaciju “Percepcije socio-ekonomskog položaja novinara i medijskih radnika u Vojvodini.

Publikacija je nastala kao rezultat istraživanja u okviru istoimenog projekta, uz podršku Misije OEBS-a u Srbiji i možete je pronaći na linku, saopštio je NDNV.

Rezultate istraživanja i ključne preporuke predstaviće izvršni direktor NDNV-a Veljko Milić i profesorice sa Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Smiljana Milinkov i Jelena Kleut.

Na konferenciji će govoriti i šef Misije OEBS-a u Srbiji Jan Bratu, predsednik NDNV Norbert Šinković, novinarka Milica Kravić, koautorka emisije „Žena u kutiji“, i novinari Igor Mihaljević, autor bloga znastizasto.com, i Darko Šper, poverenik Sindikata „Nezavisnost“ u Radio-televiziji Vojvodine. Diskusiju će moderirati novinarka i urednica socijalnih mreža NDNV-a Vladimira Dorčova Valtnerova.

Konferencija će se održati u sredu, 31. marta, sa početkom u 11 časova putem platforme Zoom. Zainteresovani mogu da pristupe registracijom na linku za Zoom: https://osce-org.zoom.us/meeting/register/tJclduChqDIiHtQn-9UkIOCXz2LQx-715fp9.

Print Friendly, PDF & Email