Kikindske petkom uz list Danas

Saradnja dva lista imaće još jedan vid - Kikindske postaju dopisništvo Danasa i pokrivaće događaje u tom delu Vojvodine.

21. Jan 2019

Reading Time: < 1 minute

Od 25. januara na severu Banata svakog petka uz list Danas izlaziće i Kikindske, tako da će čitaoci po ceni od 50 dinara dobijati dvoje novina u jednim.

Zajedničko izdanje sadržaće tekstove koje pripremaju novinari Kikindskih i izdanje Danasa od petka.

Glavni i odgovorni urednik Kikindskih Željko Bodrožić rekao je za Cenzolovku da uveren je da će saradnja dva lista ispuniti očekivanja, a ona se, ističe, za novinare u Kikindskim „svode na golo preživljavanje“.

„Mi dobijamo sigurnost da ćemo u ovoj godini izlaziti u kontinuitetu, a Danas će preko Kikindskih ući u mnoga domaćinstva i radnje u Kikindi i okolini, i verujem da će se to odraziti na njegov tiraž i drugim danima u nedelji“, rekao je Bodrožić.

Saradnja dva lista, dodaje Bodrožić, imaće još jedan vid – Kikindske postaju dopisništvo Danasa i pokrivaće događaje u tom delu Vojvodine.

U obostrani benefit uveren je i glavni i odgovorni urednik Danasa Dragoljub Draža Petrović.

„Jedna od misija Danasa jeste da pomažemo kolegama u nevolji, pa tako treba shvatiti našu buduću saradnju koja će, pre svega, učiniti da čitaocima Danasa budu dostupne i Kikindske, kao jedan kultni lokalni list, ali i da Danas bude malko bliži ljudima u severnom Banatu“, rekao je Petrović za portal Cenzolovka.

(Danas)

Print Friendly, PDF & Email