Kesić na poziv Studija B: Prijatno i sram vas bilo

"Danas gledajući 'moj' Studio B, osećam samo tugu i prezir"

12. Dec 2018

Reading Time: < 1 minute

Novinar i voditelj emisije “24 minuta” Zoran Kesić primio je telefonski poziv sa Studija B, gde ga pozivaju na televizijski duel u emisiji “Panorama”, a u kojem bi, osim njega, gost bio i urednik tabloida “Informer” Dragan J. Vučićević.

Razgovor je bio snimljen, a potom se pojavio i na društvenim mrežama, nakon čega je postao viralan.

“Ne, taman posla”, glasio je odgovor Kesića na pitanje da li bi gostovao u emisiji medija koji je prethodnih dana skrenuo pažnju na sebe zbog pristrasnog izveštavanja sa protesta “Stop krvavim košuljama”, ali i zbog nastupa u javnosti direktorke i urednice televizije Ivane Vučićević.

“Pa kako mislite zašto ne bih? Zašto bih sedeo u istoj prostoriji sa takvom osobom? Možda ako se ta osoba malo promeni, postane savesna… A što dovodite takve ljude na televiziju?”, upitao je Kesić.

Popularni voditelj je podsetio da je nekada i sam radio u tom mediju, i “da nikada nije bilo ovako gadno”. Na konstataciju Kesića da se Studio B pretvorio u “informativnu službu Srpske napredne stranke”, novinarka sa druge strane telefonske linije odgovorila mu je da je Studio B, kada je on radio na tom mediju, bio “informativna služba Srpskog pokreta obnove”.

Telefonski razgovor završen je rečima Kesićevim rečima: “Prijatno i sram vas bilo”.

Poslušajte ceo razgovor:

Kesić je pre nekoliko dana poručio da je “današnji Studio B imitacija Miloševićeve ‘TV Bastilje'”.

“Danas gledajući ‘moj’ Studio B, osećam samo tugu i prezir”, rekao je Kesić za “Danas”.

(021)

Print Friendly, PDF & Email