Kovačević: Nisam uplašen, ali mi nije svejedno

"Dobio sam sina pet dana pre napada. Ne osećam se ugroženim, ali znamo šta se desilo"

03. Sep 2018

Reading Time: < 1 minute

Vladimir Kovačević, novinar BN TV koji je protekle sedmice pretučen u Banjaluci, kazao je da se oporavlja i da neće imati fizičke posledice od brutalnog premlaćivanja. Na pitanje da li oseća da mu je bezbednost ugrožena, kaže da mu “nije svejedno”.

“Urađeni su nalazi, u dva navrata. Imao sam nagnječenje mozga, ne veliko. Nakon nekoliko dana – videlo se da je to u povlačenju. Nadam se da neće biti većih problema. OK sam, ne sasvim, nije mi svejedno – ali idemo dalje”, kazao je novinarima u Banjaluci.

On je ocenio da je teško prognozirati kako će se istraga završiti.

“Ne mogu baš o svemu da pričam. Ponavljam, znam da ljudi rade, zahvalan sam im na tome. Nadam se da će se to završiti kako treba”, poručio je.

Zahvalio je medicinskom i nemedicinskom osoblju Univerzitetskog kliničkog centra u Banjaluci, kolegama i široj novinarskoj zajednici.

“Pratio sam sve iz bolnice i od kuće, moralo se desiti nešto ovako – da se ujedinimo”, kazao je.

Na pitanje da li oseća da mu je bezbednost ugrožena, Kovačević je kazao: “Teško. Kada pomislim jeste, u drugom momentu nije. Nisam uplašen. Ali nije svejedno. Porodica mi je tu, dvoje dece. Dobio sam sina pet dana pre napada. Ne osećam se ugroženim, ali znamo šta se desilo. Šta god da kažem – pogrešiću”, izjavio je.

Kovačević je 26. avgusta pretučen u banjalučkom naselju Obilićevo. Kako je kazao – pretukla su ga dva muškarca.

(N1)

Print Friendly, PDF & Email