NUNS poziva na trodnevni seminar za novinare “Izveštavanje o korupciji”

Seminar u Beogradu 26. - 28. septembra i u Nišu 1. - 3. oktobra. Krajnji rok za prijave do 17. septembra 2018. godine.

31. Jul 2018

Reading Time: < 1 minute

Nezavisno udruženje novinara Srbije u saradnji sa Ambasadom SAD organizuje dva trodnevna seminara za novinara na temu „Izveštavanje o korupciji “.

Seminar u Beogradu, održaće se od 26. do 28. septembra 2018. godine, u prostorijama NUNS-a (Resavska 28/II).

Seminar na istu temu biće održan i u Nišu, od 1. do 3. oktobra 2018., u prostorijama Medija & reform centra Niš (Ul. Obrenovićeva 38).

Predavači će biti Nemanja Nenadić, programski direktor organizacije Transparentnost Srbija, Mirjana Jevtović, urednica dokumentarno-istraživačke emisije Insajder; Milorad Ivanović, vođa tima za posebne projekte u Balkanskoj istraživačkoj mreži (BIRN).

Seminar u Beogradu namenjen je za ukupno 12 novinara – šest iz beogradskih medija i šest iz drugih gradova Srbije. Na seminaru u Nišu učestvovaće šest novinara iz niških medija i šest iz drugih gradova. Prednost će imati novinari koji do sada nisu učestvovali u edukacijama u organizaciji NUNS-a i Ambasade SAD.

Zainteresovani treba da popune prijavni formular za seminar u Beogradu ili Nisu i dostave ga elektronskom poštom na adresu sekretar@nuns.rs najkasnije do 17. septembra 2018. godine.


Prijavni formular – Beograd

Prijavni formular – Niš


Organizatori plaćaju hotelski smeštaj za učesnike koji nisu iz Beograda i Niša, kao i dnevnice svim polaznicima seminara.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 011/33 43 255 i 066/88 22 000 ili elektronskom poštom na adresu sekretar@nuns.rs.

(NUNS)

Print Friendly, PDF & Email