Konferencija “Informisanje na jezicima nacionalnih manjina” 25. januara u Medija centru Vojvodine

Na konferenciji će govoriti predstavnici međunarodnih organizacija, manjinskih medija, nacionalnih saveta, kao i predstavnici udruženja i medijski eksperti, ali i mlade kolege sa Filozofskog fakulteta u Novom Sadu.

24. Jan 2018

Reading Time: < 1 minute

U četvrtak, 25. januara, Nezavisno društvo novinara Vojvodine obeležava 28. rođendan i bilo bi nam veliko zadovoljstvo da budete sa nama. Tokom tog dana će se u prostorijama Medija centra Vojvodine održati nekoliko događaja.

Jedan od njih je konferencija “Informisanje na jezicima nacionalnih manjina – na sporednom koloseku”, na kojoj će govoriti predstavnici međunarodnih organizacija, manjinskih medija, nacionalnih saveta, kao i predstavnici udruženja i medijski eksperti, ali i mlade kolege sa Filozofskog fakulteta u Novom Sadu.

Na ovom skupu, koji organizujemo uz podršku organizacije Civil Rights Defenders, predstavićemo izveštaje, istraživanja, ali i delove alternativne Medijske strategije koji se odnose na manjinsko informisanje, a koju je izradila Koalicija novinarskih i medijskih udruženja.

Cilj nam je da čujemo i vaše mišljenje o ovoj, po našem mišljenju nepravedno zaspostavljenoj temi naše medijske scene.

Print Friendly, PDF & Email