Kuda idu vojvođanske pare za javni interes u informisanju?

U sredu 13. decembra u 11h dođite da čujete o procedurama dodele i praćenjem tokova državnog novca dodeljivanog lokalnim vojvođanskim medijima u okviru projektnog sufinsiranja.

11. Dec 2017

Reading Time: < 1 minute

Pozivamo vas da učestvujete na debati koja će se baviti procedurama dodele i praćenjem tokova državnog novca dodeljivanog lokalnim vojvođanskim medijima u okviru projektnog sufinsiranja.

Datum: 13. decembar 2017.
Vreme: 11.00-13.00h
Mesto: Medija centar Vojvodine, Zmaj Jovina 3/1

Informacije do kojih su došli BIRN, SĆF, NUNS, NDNV, NNŠ i druge organizacije, ukazuju na manjkavosti ustanovljenog sistema sufinansiranja projekata od javnog interesa i na eventualne proceduralne propuste koje je možda moguće unaprediti novom medijskom strategijom, ali i odgovornijim ponašanjem lokalnih samouprava.

Na debati ćemo razgovarati o našim nalazima, iskustvima i predlozima za unapređenje procesa sufinansiranja vojvođanskih medija, ali bismo voleli da čujemo i vaša iskustva i sugestije.

Zato vas pozivamo da nam se priključite na ovom događaju čiji će zaključci ući u naše finalne preporuke za novu medijsku strategiju i za buduće konkurse, kako u Vojvodini tako i na nivou cele Srbije.

Panelisti: Tanja Maksić, BIRN
                 Dubravka Valić Nedeljković, Novosadska novinarska škola
                 Miloš Stojković, pravni konsultant na projektu “Javni novac za javni interes”
                 Denis Kolundžija, novinar istraživač

Moderator: Nedim Sejdinović, NDNV

Ova debata organizovana je u sklopu projekta “Javni novac za javni interes”, koji sprovodi konzorcijum organizacija BIRN Srbija, NUNS i fondacija “Slavko Ćuruvija”, a finansira Delegacija Evropske unije u Srbiji.

Print Friendly, PDF & Email