SELENČA ORGANIK za najbolje medijske priloge o organskoj proizvodnji

Centar za organsku proizvodnju Selenča (COPS) raspisuje konkurs, otvoren je od 30. juna do 4. septembra.

28. Jun 2017

Reading Time: < 1 minute

Centar za organsku proizvodnju Selenča (COPS) dodeliće novinarsku nagradu „SELENČA ORGANIC“ za medijske priloge koji se bave temama organske proizvodnje, objavljene u štampanim, elektronskim i internet medijima (novinski prilog, radijski, televizijski i internet prilog), od nacionalnog, regionalnog i lokalnog značaja.

Konkurs se otvara 30.6.2017. i traje do 4.9.2017. godine. Nagrade će biti dodeljene 29. septembra 2017. godine u Selenči, kada se održava 11. Forum o organskoj proizvodnji.

Na konkurs mogu da se prijave autori koji žive i rade na teritoriji Srbije i imaju najmanje 18 godina. Svaki učesnik (ili grupa autora) na konkurs može da pošalje jedan rad, koji je objavljen od 1. septembra 2016. do 4. septembra 2017. godine. Uz rad treba dostaviti prijavni formular koji se može preuzeti na sajtu www.organiccentar.rs i kratku biografiju autora.

Radovi mogu biti objavljeni na srpskom jeziku ili na jezicima nacionalnih zajednica. Žiri koji odlučuje o nagradama imenuje Upravni odbor Centra za organsku proizvodnju Selenča. Biće dodeljene jednake nagrade u četiri kategorije – za priloge objavljene u štampanim izadnjima, na internet portalima, radiju i televiziji.


Nagrade su trodnevno studijsko putovanje u Mađarsku, Češku ili Slovačku i paket organskih proizvoda.


Za dodatne informacije svi zainteresovani mogu se javiti Mirjani Damjanović Vučković na adresu mirjana.damjanovicvuckovic@gmail.com ili telefon 069 707 217.

Tekst konkursa i prijavu možete preuzeti u nastavku:

COPS_konkurs za novinare
COPS_prijavni formular

Print Friendly, PDF & Email