Daško i Mlađa pokrenuli nezavisni internetski radio

Daško i Mlađa su naveli da su program uspeli da pokrenu zahvaljujući novčanim prilozima slušalaca.

29. Nov 2016

Reading Time: 2 minutes

Popularni radijski voditelji iz Novog Sada Daško i Mlađa od danas su, uz pomoć slušalaca, počeli emitovanje nezavisnog radijskog programa putem interneta, nakon što krajem septembra Radio-televizija Vojvodine (RTV) s njima nije produžila ugovor o saradnji.

“Dan radio republike – Povratak Daška i Mlađe”, nosi naziv njihova jutrošnja emisija “Alarm”, koja je počela u sedam sati i koja je posvećena Danu Republike, nekadašnjem najvećem prazniku u bivšoj SFR Jugoslaviji.

Daško i Mlađa su naveli da su program uspeli da pokrenu zahvaljujući novčanim prilozima slušalaca.

“Ovo ne bi bilo moguće da nema vas koji nas podržavate. Zapravo, ne bi bilo moguće bez nas, ali i vi ste jako važni! Trudićemo se da svako jutro učinimo manje groznim a onima koji nas prate na podkastu, jer imaju bolji život, bez jutarnjeg ustajanja, da ulepšamo dan ili noć. Bez cenzure, bez ičijih pritisaka. Odgovaramo samo sopstvenoj savesti, ukusu i vama. Radio kakav smo oduvek želeli”, naveli su Daško i Mlađa na svom sajtu.

Dasko i Mladja

Dodali su da im je ambicija da njihova emisija i sajt postane “stecište svih slobodnomislećih ljudi koji imaju šta da kažu”.

“Kad na programu nije ‘Alarm’, ovde će uvek biti dobre muzike a nadamo se i još sadržaja. Ne oklevajte da nam pišete i javljate nam sve što imate, nešto će sigurno biti i važno i pametno”, poručili su Daško i Mlađa.

Pre RTV-a, Daško i Mlađa su bili voditelji jutarnjeg programa na bivšem Radiju B92 iz Beograda i na Regionalnom Radiju As iz Novog Sada.

Print Friendly, PDF & Email