Produžen rok za konkurs godišnje nagrade “Ana Njemogova Kolarova”

Rok za slanje radova koji konkurišu za godišnju nagradu "Ana Njemogova Kolarova" koji za najbolji medijski proizvod o slovačkoj nacionalnoj manjini u Srbiji koji dodeljuje Nacionalni savet slovačke nacionalne manjine produžen je do 20. jula 2016. godine.

21. Jun 2016

Reading Time: < 1 minute

ana_njemogova_kolarova_konkursRok za slanje radova koji konkurišu za godišnju nagradu “Ana Njemogova Kolarova” koji za najbolji medijski proizvod o slovačkoj nacionalnoj manjini u Srbiji koji dodeljuje Nacionalni savet slovačke nacionalne manjine produžen je do 20. jula 2016. godine.

Medijski proizvod mora biti objavljen na bilo kom jeziku osim na slovačkom, u štampanim ili elektronskim (radio, TV, internet) medijima od 1. avgusta 2015. do 19. jula 2016. Svaki novinar/ka ima pravo da pošalje maksimum tri priloga. Uz radove koji su na jezicima ostalih nacionalnih manjina treba poslati prevod na slovački ili srpski jezik.

Nagrada se sastoji od diplome i novčanog iznosa od 250 evra u dinarskoj protivvrednosti za autora.

Prijavu na konkurs može poslati redakcija ili pojedinac putem pošte na adresu Nacionalnog saveta slovačke nacionalne manjine – Bulevar Mihajla Pupina 1/IV, 21000 Novi Sad – sa naznakom “za novinarski konkurs”.

Print Friendly, PDF & Email