Direktor RTV podneo ostavku

Srđan Mihajlović procenio da je u interesu RTV-a da se povuče sa mesta generalnog direktora.

13. May 2016

Reading Time: < 1 minute

srdjan_mihajlovic_direktor_rtvUpravni odbor Radio-televizije Vojvodine saopštio je danas da je na sednici konstatovao ostavku koju je podneo generalni direktor RTV Srđan Mihajlović.

Mihajlović je, kako se navodi, u svojoj ostavci naveo da je posle više od tri godine vođenja Javnog medijskog servisa u kojem je, zajedno sa saradnicima sprovodio misiju, viziju i organizacione, programske i finansijske promene u duhu samog bića Radio televizije Vojvodine, procenio da je u interesu RTV-a da se povuče sa mesta generalnog direktora, radi njenog daljeg rada i razvoja.

“Želim svim zaposlenim na RTV-u, kao i njenim gledaocima i slušaocima, da budu uz nju, kao što ću biti i ja”, kaže se u ostavci Srđana Mihajlovića.

Upravni odbor RTV je saopštio i da je na mesto vršioca dužnosti generalnog direktora imenovan dosadašnji zamenik direktora Miodrag Koprivica.

Na današnjoj sednici Upravni odbor je doneo odluku o raspisivanju konkursa za izbor novog generalnog direktora Radio-televizije Vojvodine. Upravni odbor se zahvalio Srđanu Mihajloviću na radu i saradnji i poželeo mu uspeh u daljem radu.

(Autonomija)

Print Friendly, PDF & Email