Repriza umesto nove epizode emisije “24 minuta”

Poslednja emisija “24 minuta sa Zoranom Kesićem” na televiziji B92 nije emitovana, a umesto nje, bez ob

27. Apr 2015

Reading Time: 2 minutes

Poslednja emisija “24 minuta sa Zoranom Kesićem” na televiziji B92 nije emitovana, a umesto nje, bez obrazloženja prikazana je repriza prošlonedeljne epizode.

Kako 021.rs saznaje od autora emisije, nova epizoda večeras nije emitovana, iako je predata toj televiziji. “Još uvek nismo dobili informacije o čemu je reč i čim ih budemo imali, objavićemo ih. U svakom slučaju, sutra nas očekuje reprizni termin, pa ćemo videti šta će se desiti”, kaže jedan od zbunjenih autora za naš portal.

24_minuta

Oglasio se i sam voditelj i autor emisije Zoran Kesić, koji nema odgovor zbog čega nova epizoda nije bila u etru, jer su nadležni za emitovanje emisije sa B92 isključili telefone.

“Još od 23:01 pokušavamo da stupimo u kontakt sa nadležnima sa B92, ali neki su isključili telefon, a drugi se prosto ne javljaju. Takođe, ne odgovaraju nam ni na sms, ni na mejl. Kolege sa B92 me takođe pitaju šta se dešava, ali niko od ekipe ’24 minuta’ za sad nema informaciju zašto je večeras emitovana prošla epizoda. Voleo bih da imam vesti za vas, bilo dobre, bilo loše, ali trenutno nemam pojma šta se dešava”, kazao je Kesić i zahvalio se publici na brizi.

kesic_z2

Sudeći prema reakcijama na društvenim mrežama, većina gledalaca ubeđena je da se radi o novom pokušaju cenzure. Jedna od tema emisije trebalo je da bude ombudsman Saša Janković protiv kojeg se poslednjih dana vodi medijska hajka, ali i prodaja Avala filma, avion predsednika Srbije Tomislava Nikolića, Pajtićeva poseta Kosovu i završetak štrajka prosvetara.

(Suzana Stojićević, Radio 021)

Print Friendly, PDF & Email