Predsednik Skupštine AP Vojvodine čestitao rođendan NDNV-u

U ime Skupštine AP Vojvodine, i svoje lično ime, upućujem vam najsrdačnije čestike povodom velikog jubileja koji obeležavate, 25. godišnjice rada Nezavisnog društva novinara Vojvodine.

13. Jan 2015

Reading Time: < 1 minute

Poštovani,

u ime Skupštine AP Vojvodine, i svoje lično ime, upućujem vam najsrdačnije čestike povodom velikog jubileja koji obeležavate, 25. godišnjice rada Nezavisnog društva novinara Vojvodine.

Četvrtina veka aktivnog profesionalnog delovanja veliki je uspeh, posebno u teškim i turbulentnim decenijama koje smo ostavili iza nas. U takvim vremenima nije bilo jednostavno zadržati i unapređivati principe objektivnog i nezavisnog novinarstva, zalagati se za poštovanje različitosti i ljudskih prava, raditi na izgradnji modernog, otvorenog društva.

NDNV je ostao dosledan u nameri da u toj borbi istraje, i siguran sam da će u vremenima koja su ispred nas nastaviti da dostignuto sačuva i unapredi, kao i da će imati snage da se suoči se sa izazovima koji su još pred nama.

Predsedniku, članovima organa upravljanja NDNV, kao i svim članovima Društva, još jednom čestitam značajan jubilej i želim svako dobro.

Ištvan Pastor,
predsednik Skupštine AP Vojvodine

Print Friendly, PDF & Email