“O radio” – internet radio za mlade

Radio-televizija Vojvodine počinje danas emitovanje programa novog internet radija za mlade pod nazivom "O radio", koji će se baviti temama zanimljivim za omladinu.

29. Nov 2014

Reading Time: < 1 minute

o-radio-oradio-jpg_660x330Radio-televizija Vojvodine počinje danas emitovanje programa novog internet radija za mlade pod nazivom O radio, koji će se baviti temama zanimljivim za omladinu.

“O radio”, nazvan prema početnom slovu reči “omladinski”, baviće se mladima, temama koje zanimaju mlade, uključujući i studente i njihova interesovanja, i ponuditi alternativne sadržaje koje oni ne mogu da nađu u drugim medijima.

Kako navode iz tog novog medija, muzika će biti najvažniji segment programa, ali će se baviti i sportom, pozorištem, religijom i informativnim sadržajem.

Mladi će moći da se informišu i na internet stranici www.oradio.rs, gde će teme iz programa biti dodatno obrađene, ali i ponuđen dodatni sadržaj.

Glavni voditelj “O radija” Aleksandar Mladenović rekao je agenciji Beta da je ponosan što program počinje da se emituje baš 29. novembra, jer je to bio Dan republike, ali je i 65. rođendan Radija Novi Sad.

“Program počinje tačno u podne, a voditeljka Alma i ja zajedno sa celom redakcijom O radija spremili smo specijalan sadržaj koji će zapravo predstaviti kako će radio u budućnosti nastaviti da zvuči”, kazao je Mladenović.

Povodom početka emitovanja programa “O radio” organizuje veliku žurku u Studiju M RTV, na kojoj će nastupiti Deca loših muzičara, Ničim izazvan, Killo Killo banda i neki od najpoznatijih domaćih di-džejeva.

RTV

Print Friendly, PDF & Email