Okrugli sto: “Borba protiv korupcije u Srbiji – dostignuća i izazovi”

Okrugli sto će biti održan u sredu, 21. maja 2014. godine od 11 do 14h Medija centar Vojvodine NDNV, Zmaj Jovina 3/1, Novi Sad

19. May 2014

Reading Time: 2 minutes

partneriOkrugli sto u organizaciji Partnera za demokratske promene Srbija i Pravnog skenera održaće se u sredu, 21. maja 2014. godine od 11 do 14h Medija centar Vojvodine NDNV, Zmaj Jovina 3/1, Novi Sad.

Okrugli sto deo je projekta Aktivni građani protiv korupcije; primena dobrih praksi u borbi protiv korupcije u lokalnoj zajednici koji sprovode Partneri za demokratske promene Srbija i Pravni skener uz podršku Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji i Vlade Republike Srbije, Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom.

Okrugli sto ima za cilj upoznavanje javnosti sa nadležnostima i radom Agencije za borbu protiv korupcije, a pažnja će biti posvećena problemu korupcije u zdravstvu i nalazima Analize sudske prakse za krivična dela korupcije koja se sprovodi u okviru istog projekta. Pored toga, biće predstavljen značaj istraživačkog novinarstva i nezavisnih medija u kontekstu borbe protv korupcije, dok će u delu za diskusiju posebna pažnja biti posvećena stavovima građana o načinima borbe protv korupcije.

Učesnici okruglog stola biće predstavnici Agencije za borbu protiv korupcije, Nezavisnog društva novinara Vojvodine, Partnera za demokratske promene Srbija i Pravnog skenera. Agenda događaja nalazi se u prilogu.

Nakon okruglog stola biće organizovan koktel za sve učesnike.

Molimo Vas da svoje učešće potvrdite na office@partners-serbia.org ili putem telefona 011 3231 552.

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:
Partneri Srbija: office@partners-serbia.org, Tel: 011 3231 552.

Vise informacija u prilozima: Agenda – okrugli sto Borba protiv korupcije u Srbiji, Novi Sad 21.maj, sreda i Pozivno pismo – okrugli sto Borba protiv korupcije u Srbiji, Novi Sad, 21.maj, sreda .

Print Friendly, PDF & Email