Regionalni skup „Stvaranje inovativne metodologije za upravljanje učinkom u cilju postizanja veće odgovornosti lokalnih vlasti u Srbiji“

Pozivamo Vas da se kroz učešće na regionalnom skupu upoznate sa mogućnostima i prednostima korišćenja metodologije za upravljanje učinkom i pružite doprinos daljoj promociji metodologije. Molimo Vas da učešće na regionalnom skupu potvrdite najkasnije do 22. marta 2013. godine putem elektronske pošte: office@palgo.org.

20. Mar 2013

Reading Time: < 1 minute

Poštovana/i,

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na regionalni skup koji će biti održan u Novom Sadu u okviru projekta „Stvaranje inovativne metodologije za upravljanje učinkom u cilju postizanja veće odgovornosti lokalnih vlasti u Srbiji“, koji zajednički sprovode Stalna konferencija gradova i opština – Savez gradova i opština Srbije (SKGO) i Centar za javnu i lokalnu upravu – PALGO centar, uz podršku Britanske ambasade u Beogradu i Fondacije za otvoreno društvo.

Svrha održavanja skupa jeste predstavljanje metodologije i internet platforme za vrednovanje učinka lokalnih samouprava u sprovođenju nadležnosti u oblastima: lokalne finansije i lokalna poreska administracija, upravljanje ljudskim resursima, javne nabavke, upravljanje imovinom, lokalni ekonomski razvoj i pružanje usluga građanima i privredi. Korišćenjem internet platforme, lokalne samouprave će bitiu mogućnosti da izvrše vrednovanje učinka svoje lokalne samouprave u sprovođenju nadležnosti u navedenim oblastima, u odnosu na zakonodavni okvir i preporučene najbolje prakse.

Regionalni skup u okviru projekta „Stvaranje inovativne metodologije za upravljanje učinkom u cilju postizanja veće odgovornosti lokalnih vlasti u Srbiji“ biće održan 25. marta 2013. godine u Novom Sadu, u trajanju od 10 do 12časova, u prostorijama Nezavisnog društva novinara VojvodineZmaj Jovina 3/I, Novi Sad.

Pozivamo Vas da se kroz učešće na regionalnom skupu upoznate sa mogućnostima i prednostima korišćenja metodologije za upravljanje učinkom i pružite doprinos daljoj promociji metodologije. Molimo Vas da učešće na regionalnom skupu potvrdite najkasnije do 22. marta 2013. godine putem elektronske pošte: office@palgo.org.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti PALGO centru, putem telefona 011 630 45 53 ili putem elektronske pošte: office@palgo.org.

Agendu skupa možete pogledati ovde.

Print Friendly, PDF & Email