Konferencija za novinare Marine Perazić

Pozivamo vas na konferenciju za novinare Marine Perazić, koja će se održati u ponedeljak 18. marta 2013. godine, sa početkom u 12 časova, u prostorijama Medija centra Nezavisnog društva novinara Vojvodine (Zmaj Jovina 3/1) u Novom Sadu.

16. Mar 2013

Reading Time: < 1 minute

Poštovane koleginice i kolege,

Pozivamo vas na konferenciju za novinare Marine Perazić, koja će se održati u ponedeljak 18. marta 2013. godine, sa početkom u 12 časova, u prostorijama Medija centra Nezavisnog društva novinara Vojvodine (Zmaj Jovina 3/1) u Novom Sadu.

Marina Perazić saziva konferenciju za novinare povodom više puta ponovljenih medijskih napada na nju od strane Mrđan Stevana, koji je navodni vlasnik stana u kome ona stanuje.

Nakon dužeg vremenskog perioda, tokom kojeg je navodni vlasnik tvrdio da mu pevačica Marina Perazić duguje novac za zakup stana, ona je trpela razne medijske napade, koji su na kraju doveli i do fizičkog napada od strane Mrđan Stevana na nju i njenu porodicu.

Na konferenciji će javnosti biti saopšteni detalji ovog slučaja. 

Na konferenciji će učestvovati:

– Marina Perazić, pevačica
– Nikola Tadić, advokat pevačice Marine Perazić

Organizatori su najavili da će na konferenciju za novinare pozvati i pravog vlasnika stana u kojem Perazićeva živi, kao i njegovog advokata.

Molimo da izveštavate.

Srdačan pozdrav!

Print Friendly, PDF & Email