Srpska izborna trpeza – Kako će Srbija da glasa 2012

Pozivamo vas da dođete i učestvujete na javnoj tribini „Srpska izborna trpeza – Kako će Srbija da glasa 2012“ koja će biti održana 5. aprila u prostorijama Nezavisnog društva novinara Vojvodine (Zmaj Jovina 3, Novi Sad) od 13h

02. Apr 2012

Reading Time: < 1 minute

Pozivamo vas da dođete i učestvujete na javnoj tribini „Srpska izborna trpeza – Kako će Srbija da glasa 2012“ koja će biti održana  5. aprila u prostorijama Nezavisnog društva novinara Vojvodine (Zmaj Jovina 3, Novi Sad) od 13h.

Mikrofon u šake! U danima kada će svi doći da vam govore mi dolazimo da vas slušamo!

Na tribini će biti predstavljeno najnovije istraživanje CeSid-a o tome šta su prioriteti građana Srbije i na koji način partije odgovaraju svojim programima i politikama na te prioritete.

Da li postoji razlika između stranaka u Srbiji?  Kako je građani vide? Da li je njihov rad zaista dobar za sve i da li samo najbolji idu napred svim srcem? Predstavićemo da li je moguće doći do preokreta i ko danas sme da vas pogleda u oči?

Na tribini će govoriti

1. Đorđe Vuković, istraživač iz Cesida
2. Dragan Todorović, novinar
3. Aleksej Kišjuhas, sociolog i publicista

Pozivamo vas da uzmete učešće u ovom događaju i da kažete na koji način vi donosite odluku o izlasku na biralište, šta je za vas presudno u izboru najboljeg kandidata i kako ćete na ovim izborima glasati.

Ova tribina je jedna od deset koju organizuju CeSid I BIRN Srbija u srpskim regionalnim centrima, sa namerom da, kroz otvorenu debatu, istaknu koji su najveći izazovi sa kojima se susreću građani Srbije pred finiš ovogodišnje kampanje.

CESID, BIRN, NDNV

Print Friendly, PDF & Email