Pet hiljada poklona za čitaoce Danasa

Novinari dnevnog lista Danas podelili su na Trgu Republike u Beogradu pet hiljada poklon paketa čitaocima koji su kupi

01. Sep 2007

Reading Time: < 1 minute

Novinari dnevnog lista Danas podelili su na Trgu Republike u Beogradu pet hiljada poklon paketa čitaocima koji su kupili današnje izdanje lista. Akcija pet hiljada poklona na pet hiljada čitalaca deo je kampanje obeležavanja desetogodišnjice ovog dnevnog lista. Istovremeno, podelom školskog pribora najmlađima obeležen je i početak nove škoslke godine.
Pozivu Danasa da se druže sa građanima odazvali su se i brojni ugledni saradnici, ali i verni čitaoci ovog lista. Među posetiocama bili su prvi glavni urednik Danasa, sadašnji ambasador Srbije u Bosni i Hercegovini Grujica Spasović, predsednica Nezavisnog udruženja novinara Srbije Nadežda Gaće, direktor “Službenog glasnika” Branko Gligorić, novinar i publicista Vladimir Jokić i mnogi drugi. “Neposredno druženje sa čitaocima jedan je od najboljih načina provere koncepcije i uticaja medija. Ako je suditi po gužvi koja danas vlada ovde sigurna sam da Danas ne mora da se brine za svoju budućnost”, kazala je za Betu Nadežda Gaće.
Od 9. juna kada je proslavljena deseta godišnjica izlaženja Danasa slično druženje sa čitaocima organizovano je u gradovima širom zemlje. Ekipa Danasa posetila je Novi Sad, Suboticu, Užice, Novi Pazar, Kragujevac, Veliku Planu, Niš, Pirot, Šabac i Požarevac. Na glavnim trgovima u ovim gradovima kupcima Danasa su uz novine poklanjane vredne knjige i drugi pokloni.
Prvi broj dnevnika Danas objavljen je 9. juna 1997. godine.

Print Friendly, PDF & Email