Pretnje TV Kanalu 9

Emisija „Aktuelno” kragujevačke Televizije Kanal 9 protekla je sinoć uz policijsko obezbeđenje, zbog anonim

25. Aug 2007

Reading Time: < 1 minute

Emisija „Aktuelno” kragujevačke Televizije Kanal 9 protekla je sinoć uz policijsko obezbeđenje, zbog anonimnih pretećih poruka, upućenih redakciji.
Emisija se bavila problemima nastalim nakon odluke vlade da ukine društvo Zastava zapošljavanje i obrazovanje, uz učešće lokalnih lidera Demokratske stranke Srbije, Demokratske stranke, G17 Plus i Nove Srbije.
Prema rečima direktora i glavnog i odgovornog urednika Katarine Milićević, pola sata pre početka emisije TV Kanal 9 ostala je bez zemaljskog i kablovskog programa, ali je posle intervencije tehničke ekipe „Elektrošumadije” emisija počela, sa malim zakašnjenjem.
Ne znam ko stoji iza svega ovoga i da li je sve to samo sticaj čudnih okolnosti, ali zbog brojnih anonimnih poziva, među kojima je bilo i pretećih poruka, prvi put naše prostorije tokom emisije obezbeđivala je policija, izjavila je Katarina Milićević.
Nakon emisije „Aktuelno” policija je napustila zgradu TV, a tehničke ekipe utvrđuju uzrok prekida napajanja strujom zbog kog je došlo do prekida u emitovanju programa.

Print Friendly, PDF & Email