Novi sajt Glasa javnosti

Glas javnosti je modernizovao svoj sajt, a za razliku od starog internet izdanja, nova prezentacija je vizuelno pregl

15. Aug 2007

Reading Time: < 1 minute

Glas javnosti je modernizovao svoj sajt, a za razliku od starog internet izdanja, nova prezentacija je vizuelno preglednija, sadržinski bogatija i jednostavnija za korišćenje. Sajt nudi veliki boj informacija i sadrži sve rubrike koje se objavljuju u štampanom izdanju lista. Na naslovnoj strani postavljaju se najvažniji tekstovi iz štampanog izdanja, a posebno su istaknute vesti iz sporta i vremenska prognoza. Čitalac može brzo da pronađi sve što ga interesuje u svakoj oblasti, putem osnovnih linkova – politika, društvo, dosije, sport…
Nova prezentacija omogućava komunikaciju sa posetiocima sajta koji mogu slobodno da komentarišu tekstove. Na glavnoj strani redovno se postavljaju ankete, a prve reakcije naših čitalaca su pokazale da im se sviđa novi izgled sajta i njegovo funkcionisanje. U planu je skoro otvaranje foruma i bloga, kao i dopuna sajta novim sadržajima, poput izveštaja sa berze i najnovijih dnevnih vesti.
Na naslovnoj strani su postavljeni linkovi ka tekstualnim dodacima koji govore o kosovskoj krizi ili problemu islamskog fundamentalizma. Još jedna od novina na naslovnoj stranici je aplikacija za pretraživanje sajta, tako korisnik ili posetilac može vrlo brzo i jednostavno da pronađe ono što mu je potrebno. Ovakvu pretragu olakšava i prisustvo „tragova“ ili ključnih reči u svakom objavljenom tekstu, preko kojih korisnih može doći do ostalih članaka vezanih za konkretnu temu. Čitaoci nas mogu naći na staroj adresi www.glas-javnosti.co.yu.

Print Friendly, PDF & Email