Betin portal o korupciji i kriminalu

Novinska agencija Beta pokrenula je danas projekat Argus posvećen borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala

10. Aug 2007

Reading Time: < 1 minute

Novinska agencija Beta pokrenula je danas projekat Argus posvećen borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala u Srbiji. Projekat se realizuje na interaktivnom portalu (www.portalargus.org) i na njemu su danas mpgu pročitati istraživački tekst o korupciji u obrazovanju i blog direktora Transparentnosti Srbija Nemanje Nenadića o korupciji u prvatnom sektoru. Na portalu će biti vesti iz Srbije, regiona i sveta o borbi protiv korupcije i kriminala, analitički i istraživački tekstovi koji se bave tom problematikom, intervjui i stavovi i komentari stručnjaka. Sastavni deo portala je blog u kome kao blogeristi učestvuju ličnosti koje su široj javnosti poznate kao aktivni učesnici u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije.
Na portalu će biti arhiva od nekoliko hiljada vesti i članaka o korupciji i organizovanom krminalu, veliki izbor linkova ka sajtovima vlada, nevladinih organizacija i ostalih institucija aktivnih u regulisanju tih oblasti. Sajt nudi i više od 150 zakona i propisa iz Srbije i zemalja regiona.
Projekat Argus realizuje Novinska agencija Beta (www.beta.co.yu ), a na osnovu ugovora o donaciji sa Evropskom agencijom za rekonstrukciju (http://www.ear.europa.eu/home/default.htm) usmerenoj na podršku profesionalnom razvoju medija u Srbiji. Za sadržaj portala Argus je isključivo odgovorna agencija Beta i on ne predstavlja stav Evropske unije.

Print Friendly, PDF & Email