Radio VK partner BBC-ja za Kikindu

Odnedavno slušaoci kikindskog Radija VK imaju priliku da slušaju emisije svetskog servisa Bi-Bi-Si na srpskom jezik

11. Jul 2007

Reading Time: < 1 minute

Odnedavno slušaoci kikindskog Radija VK imaju priliku da slušaju emisije svetskog servisa Bi-Bi-Si na srpskom jeziku. U okviru programa strateške saradnje sa 20 najboljih i najperspektivnijih lokalnih radiostanica u Srbiji, Radio VK je postao partner Bi-Bi-Si-ja za Kikindu.
Širom sveta Bi-Bi-Si je simbol za tačnu, istinitu i pouzdanu informaciju. Ugledu Bi-Bi-Si-ja doprinela je i redakcija na srpskom jeziku koja svakog radnog dana priprema tri emisije. Više od 200 dopisnika Bi-Bi-Si-ja širom sveta, 10 novinara u birou u Beogradu i 15 u redakciji u Londonu brine da svakoga jutra (6.30-7.00) i večeri (18.00-18.30) slušaci dobiju sve potrebne informacije o najvažnijim događajima u svetu. Oni koji se kasnije bude i za koje je 30 minuta vesti, izveštaja, analiza i komentara možda mnogo, mogu da slušaju petnaestominutnu emisiju Dan, od 12.30 do 12.45.
U svakoj od emisija Bi-Bi-Si-ja na srpskom jeziku na Radiju VK možete čuti sve o najvažnijim događaima u Srbiji, njenom susedstvu, Evropi i svetu. U osnovi svega je tačna, istinita i potpuna informacija. Bi-Bi-Si se trudi da pokrije najširu moguću lepezu gledišta i nastoji da ih prikaže na uravnotežen način, tako da bude fer i prema onima o kojima izveštava i prema svojim slušaocima. Među njima su od prošle nedelje i slušaoci Radija VK.

Print Friendly, PDF & Email