“Mi plaćamo vaše impulse”

Od 9. jula 2007. godine svi korisnici SezamPro OnLine koji koriste “Internet na sat” i vode računa o telef

10. Jul 2007

Reading Time: < 1 minute

Od 9. jula 2007. godine svi korisnici SezamPro OnLine koji koriste “Internet na sat” i vode računa o telefonskim troškovima, imaju šansu da uštede na plaćanju impulsa koje troše konektovanjem na internet.
Troškovi koji se ostvare povezivanjem preko postpaid broja 042 110 220 u vreme jeftinije tarife (od 15 – 17 časova i od 21 – 7 časova) biće dotirani od strane Sezama.
Broj 042 110 220 je dostupan u celoj Srbiji i povezivanje na Internet preko ovog broja je duplo jeftinije od telefoniranja glasom.
Potrošene impulse nadoknađuje SezamPro tako što sistem meri vreme koje korisnik provede na internetu, potrošene impulse preračunava u novac i korisnicima daje mogućnost da ovaj novac po isteku meseca prebace na svoj SezamPro račun nakon čega može biti upotrebljen za plaćanje bilo koje usluge SezamPro OnLine (nova dopuna Internat sati, druga pretplata, SMS poruke itd…).
Stanje na svom računu korisnik može da proveri u bilo kom trenutku, odlaskom na info stranicu sajta moj.sezampro.yu.
“Ovom ponudom smo korisnicima omogućili da provode više vremena na internetu, bez bojazni od visokih telefonskih računa”, izjavio je direktor SezamPro OnLine Zoran Životić.

Print Friendly, PDF & Email