“Slobodna Vojvodina” na četiri jezika

Liga socijaldemokrata Vojvodine  (LSV) štampala je i građanima širom Vojvodine delila stranački  bilte

17. Jan 2007

Reading Time: < 1 minute

Liga socijaldemokrata Vojvodine  (LSV) štampala je i građanima širom Vojvodine delila stranački  bilten “Slobodna Vojvodina”, na četiri jezika. Kako su agenciji Beta kazali kolporteri koji su večeras Novosađanima  delili “Slobodnu Vojvodinu”, bilten je štampan na srpskom,  mađarskom, slovačkom i rusinskom jeziku.
Lider LSV-a Nenad Čanak ocenio je u autorskom tekstu u biltenu da je  bilo “strašno” gledati kampanje onih političkih stranaka koje su “do  juče pretile da će klati zarđalim kašikama i da će autonomaše  gaziti tenkovima a sada su im usta puna Evrope”. “Kod tih i takvih sada najedanput imamo uljuđena lica onih kojima su  puna usta Evrope, prosperiteta, tolerancije, brige za socijalnu  pravdu”, napisao je Čanak. On je ocenio je da je “strašno gledati to licemerje i te likove koji  računaju na kratko sećanje i veliku uplašenost birača”. Čanak je naveo da je velika većina predizbornih kampanja stranaka i koalicija “neiskrena” i da međusobno liče “kao jaje jajetu”. “Građanima treba bez ikakvog ulepšavanja reći šta ćemo uraditi i  22. januara to početi raditi. To je put kojim se ređe i teže ide  ali je jedini koji nam je preostao”, napisao je Čanak.
LSV na izbore izlazi u koaliciji sa Liberalno-demokratskom partijom,  Građanskim savezom Srbije i Socijaldemokratskom unijom.

Print Friendly, PDF & Email