Falsifikovani logotip?

Direktorka Radiotelevizije Vojvodine (RTV) Dina Kurbatvinski Vranešević demantovala je danas informacije da je no

01. Dec 2006

Reading Time: < 1 minute

Direktorka Radiotelevizije Vojvodine (RTV) Dina Kurbatvinski Vranešević demantovala je danas informacije da je novi logotip RTV falsifikat. “Pošto je tehnički nedoteran jer boje nisu dobro raspoređene, naime bile su prozračne, naložila sam da se taj logotip skine i da se popravi njegov izgled. Nije ispalo kao što je zamišljeno”, kazala je Kurbatvinski Vranešević agenciji Beta.
Na dan RTV, 29. novembra, ova medijska kuća na svečanosti u Hotelu “Park” promovisala je novi logotip koji se odmah pojavio i na TV ekranima. Dan i po nakon toga novi logotip je skinut sa ekrana i program se danas celi dan emituje bez logotipa.
Izvori Bete iz RTV kazali su da je logotip skinut jer se ispostavilo da nije originalan, iako ga je izradila marketinška agencija iz Beograda i za tu uslugu trebalo je da naplati 260.000 dinara. Na internet adresi www.altria.com moguće je pronaći logotip koji je gotovo identičan sa novim logotipom RTV.
Kurbatvinski Vranešević je još kazala je da će “u toku dana” biti stavljene oznake “RTV 1” i “RTV 2” dok se novi logotip “ne dotera”. “Prosto, tehnički ne može da stoji jer je neodrživ takav izgled logotipa”, dodala je direktorica RTV.

Print Friendly, PDF & Email