Vlasnik TV Kanal 9 u životnoj opasnosti

Vlasnik i glavni urednik novosadske Televizije Kanal 9 Nemanja Pavlović još uvek se nalazi u životnoj opasnosti, nako

13. Nov 2006

Reading Time: < 1 minute

Vlasnik i glavni urednik novosadske Televizije Kanal 9 Nemanja Pavlović još uvek se nalazi u životnoj opasnosti, nakon teških povreda koje su mu naneli nasilnici protekle sedmice. Neurolog Željko Kojadinović rekao je danas da je Pavlovićevo stanje za sada “teško i stabilno, ali uz moguće dalje komplikacije”. Kojadinović je za Kanal 9 rekao da je Pavlović zadobio povrede lobanje i mozga i da otežano diše, zbog čega je priključen na aparate za disanje.
Nemanja Pavlović brutalno je pretučen posle navodnog saobraćajnog incidenta u utorak, 7. novembra. Pavlović (62) se u utorak, 8. novembra, oko 12.30 automobilom mimoišao sa drugim vozilom marke “jugo” i zaustavio na semaforu, a iz “juga” su izašla Mladinko M. i Marko D. koja su ga optužila da im je ogrebao automobil. Mladen M. je Pavlovića snažno udario u lice i vlasnik Kanala 9 pao je i udario glavom o beton.
Istražni sudija odredio je pritvor od 30 dana Mladinku M. iz Novog Sada, dok je Marko Drinić nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode.

Print Friendly, PDF & Email