Razduvala se košava

Jedan od najboljih voditelja BK televizije, Zoran Baranac urednik informativne emisije „Telefakt” postaće n

23. Jun 2006

Reading Time: < 1 minute

Jedan od najboljih voditelja BK televizije, Zoran Baranac urednik informativne emisije „Telefakt” postaće nova udarna pesnica Televizije Košava, koja je nedavno dobila frekvenciju na konkursu Radiodifuzne agencije, nezvanično saznaje Press.
Pored Baranca, na Košavu je prešao i Boban Spasojević, donedavni prezenter vremenske prognoze na Karićevoj televiziji, a njihovim stopama uskoro će još nekoliko poznatih Karićevaca, kaže izvor Pressa, i dodaje:
– Dok Foks još nije zatvorio konkurs, a Avala pokušava da formira ekipu, informativna redakcija Televizije Košava radi punom parom. Vesti bi trebalo da krenu za 15-ak dana, a urednički tim činiće ekipa koja je u zlatno vreme BK pripremala nekada izuzetno gledani „Telefakt”. Jedan od njih svakako je Zoran Baranac, koji je od samog početka bio jedan od stubova Karićeve medijske imperije – tvrdi sagovomik Pressa.
Zoran Baranac se već dva puta susreo sa čelnim ljudima Košave koji užurbano pripremaju svoju novu programsku šemu i najverovatmje će prihvatiti njihovu ponudu na mesto urednika informativnog programa.
– TV Košava sprema puno iznenađenja. Što se tiče celokupne programske šeme, a trenutno su najzaposleniji ljudi iz kompjuterske grafike, koji Srbiji treba da ponude nešto potpuno novo – zaključuje naš izvor.
Nove „Vesti” TV Košava emitovace se dva puta dnevno, najverovatnije u 18.30 i ponoć.

Print Friendly, PDF & Email