Putovanje Vojvodine kroz Evropu

Putovanje kroz Evropu, uz osvrt na teme iz života njenih regiona i prestonica, osnovni je putokaz uređivačke politike

09. Jun 2006

Reading Time: < 1 minute

Putovanje kroz Evropu, uz osvrt na teme iz života njenih regiona i prestonica, osnovni je putokaz uređivačke politike novog magazina “Region”, koji je juče predstavljen u Privrednoj komori Vojvodine.
Predsednik PKV Nikola Stojšić je rekao da Komora podržava sve aktivnosti koje su od interesa za izlazak Vojvodine u Evropu i stvaranje što povoljnijih uslova za poslovno komuniciranje.
Vojvodina kao tolerantna, multikulturna sredina, predstavlja jedan od najrazvijenijih delova zemlje i time postaje veoma atraktivan portal balkanskog dela Evrope, zbog čega bi “Region” mogao da postane jedan od njenih brendova.
Ekskluzivan mesečnik izdaje “Kulturni forum” u Sremskoj Mitrovici, a već je prisutan u 250 regija i 30 zemalja Evrope.
Distribuira se na adrese evropskih institucija, predstavništava nacionalnih kompanija, poslovnica ambasada, kozularnih predstavništava, hotela, sajamskih institucija, komora…
Priprema se treći broj, a kako je najavljeno juče, iz domena biznisa planira se i ustanovljenje godišnje nagrade magazina “Region” za najuspešniji evropski brend, u čemu će moći da učestvuju firme iz Evrope i van nje.
Pokrajinski sekretar za informacije Milorad Đurić izjavio je da magazin “Region” predstavlja svojevrsnu pozitivnu projekciju za budućnost, kojoj je potreban kontinuitet.

Print Friendly, PDF & Email