Suzbijanje organizovanog kriminala

Novinska agencija Beta danas će emitovati novi istraživački tekst o problemu organizovanog kriminala u jugoistočno

31. May 2006

Reading Time: < 1 minute

Novinska agencija Beta danas će emitovati novi istraživački tekst o problemu organizovanog kriminala u jugoistočnoj Evropi. Tekst će biti emitovan u 10 sati. Autor teksta iz Banjaluke “Republika Srpska bez specijalnog tužioca” je dopisnica agencije Beta Ljiljana Kovačević.
Novinska agencija Beta pokrenula je 8. septembra 2003. godine servis istraživačkog izveštavanja o suzbijanju organizovanog kriminala u Srbiji i Crnoj Gori i jugoistočnoj Evropi “Kriminal NET”. Projekat je dostupan posredstvom Betinog sajta, na adresi www.orgkriminal.org. Svake sedmice Beta emituje po jedan tekst, nastao na osnovu istraživanja novinara Bete i spoljnih saradnika. Uz to, u toku meseca Beta objavljuje dva razgovora sa stručnjacima ili njihova priloga. Istraživački i ekspertski tekstovi se na sajtu nalaze pod rubrikom “Organizovani kriminal”.
Svi izveštaji iz redovnih servisa vesti novinske agencije Beta o organizovanom kriminalu i povezanim temama dostupni su na www.orgkriminal.org Uporedo na toj stranici prikupljamo zakonske i stručne tekstove, kao i drugu dokumentaciju o suzbijanju organizovanog kriminala. Korisnicima je na raspolaganju zbirka linkova ka domaćim, stranim i međunarodnim ustanovama koje se bave srodnim temama.
Sve informacije sa sajta www.orgkriminal.org posetiocima su dostupne bez naknade. Projekat podržava Vlada Nemačke, preko Pakta stabilnosti za jugoistočnu Evropu.
Urednici servisa “Kriminal NET” su Igor Jovanović i Uroš Piper. Kontakt adrese su igi@beta-preš.com i uki@beta-preš.com
Više o Novinskoj agenciji Beta i servisima pokrenutim na internetu možete da saznate na www.beta.co.yu.

Print Friendly, PDF & Email