Saučešće Kostreša

Predsednik Skupštine Vojvodine Bojan Kostreš uputio je danas telegram saučešća Radiju Novi Sad i porodici novinarke

22. Sep 2005

Reading Time: < 1 minute

Predsednik Skupštine Vojvodine Bojan Kostreš uputio je danas telegram saučešća Radiju Novi Sad i porodici novinarke Hilde Eremić, koja je juče preminula u Skupštini Vojvodine nakon konferencije za novinare. “Učestvujem u bolu za našom Hildom, koja je bila drag prijatelj i profesionalac. Gotovo da nije bilo događaja u Skupštini Vojvodine, koji ona nije propratila. Nažalost tu se i ugasio njen život”, naveo je Kostreš u telegramu.
Danas u 10.45 sati u sali broj 3 Skupštine Vojvodine, u kojoj je Eremićeva (50) preminula, Redakcija programa na mađarskom jeziku Radija Novi Sad i novosadski novinari položiće cveće u znak sećanja na preminulu koleginicu.
Hilda Eremić je juče, nakon konferencije za novinare potpredsednika Skupštine Vojvodine Šandora Egerešija, prišla tom funkcioneru da bi uzela od njega izjavu za program na mađarskm jeziku. U tom momentu, oko 13.30, ona se srušila na sto, nakon čega su joj u pomoć pritekle kolege i osoblje Skupštine Vojvodine.
Ekipa Hitne medicinske pomoći Eremićevu je prebacila u Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici. Oko 15.45 novinari su obavešteni da je Hilda Eremić preminula, najverovatnije od posledica infarkta.

Print Friendly, PDF & Email