Izvinjenje RTV Podrinja

Uredništvo Radio-televizije (RTV) Podrinje u Loznici izvinilo se danas gledaocima zbog neblagovremenog emitovanj

25. May 2005

Reading Time: < 1 minute

Uredništvo Radio-televizije (RTV) Podrinje u Loznici izvinilo se danas gledaocima zbog neblagovremenog emitovanja priloga sa sastanka predstavnika mesnih zajednica, ali je odbacilo kritike lokalnih politicara na račun celokupnog programa te kuće. Predsednici 13 mesnih zajednica lozničke opštine kritikovali su juče RTV Podrinje zbog neemitovanja informacije sa njihovog sastanka sa predsednikom opštine Vidojem Petrovićem 20. maja.
Uredništvo RTV Podrinje saopštilo je da je taj prilog emitovan u radijskim vestima u 16 sati, ali je nehatom propušten u centralnoj informativnoj emisiji na televiziji. Zbog tog propusta, protiv novinara preduzete su mere za utvrđivanje njegove odgovornosti. Kritike lokalnih političcara na račun uređivačke politike te kuće, uredništvo RTV Podrinje odbacilo je kao “paušalne, proizvoljne i neargumentovane tvrdnje”.
“Neshvatljivo je da zbog jednog propusta, sav rad zaposlenih u našoj kući, u koji su uloženi ogroman trud i stečena znanja, bude neargumetovano diskreditovan”, navelo je uredništvo RTV Podrinje. Uredništvo te stanice poručilo je lokalnim političarima da “svojim radom doprinesu izlasku Loznice iz kruga najnerazvijenijih opština Srbije”, a njima da ostave da “rade svoj posao profesionalno”.

Print Friendly, PDF & Email