Sutra počinje Sajam medija

Na Novosadskom sajmu sutra će biti otvoren četvrti po redu Sajam medija, koji će trajati do petka, 4. marta. Na Sajmu med

01. Mar 2005

Reading Time: < 1 minute

Na Novosadskom sajmu sutra će biti otvoren četvrti po redu Sajam medija, koji će trajati do petka, 4. marta. Na Sajmu medija predstaviće se neke od vodećih domaćih medijskih kucha, a po prvi put će nastupiti i nemačka medijska kuća “Dojče vele” (Deutsche Welle).
U okviru sajma biće održano i više tribina, promocija i prezentacija, na teme socijalnog položaja novinara u Srbiji, zanimanja i zvanja u elektronskim medijima, zakona o oglašavanju, piraterije, interneta, kao i pregled medijske scene u Srbiji.
U sklopu Sajma medija biće uručena i novinarska nagrada “Petar Davidović”, koju Novosadski sajam dodeljuje za uspešno novinarsko praćenje sajamskih događaja.
Na Sajmu medija nastupiće i trgovci audio i video opremom za medijske kuće.
U okviru sajma biće organizovan i tradicionalni turnir u basketu, na kojem će nastupiti ekipe različitih medijskih kuća. Na prošlogodišnjem turniru prvo mesto osvojila je ekipa novosadskog radija “As”, koja je u finalu posle divovske borbe pobedila ekipu Novinske agencije Beta.

Print Friendly, PDF & Email