Seminar za novinare u aprilu u Segedinu

Seminar za novinare koji izveštavaju o evropskim integracijama i aktivnostima Vlade Srbije u tom procesu biće održan

28. Mar 2005

Reading Time: < 1 minute

Seminar za novinare koji izveštavaju o evropskim integracijama i aktivnostima Vlade Srbije u tom procesu biće održan 21. i 22. aprila u Segedinu, a rok za prijavljivanje učesnika iz Srbije i Crne Gore je 30. mart. Zainteresovane redakcije mogu prijaviti po jednog novinara za učešće na tom seminaru, čija je tema “Protok informacija u EU, mesto i uloga medija u evropskim integracijama”, saopštila je danas Kancelarija Vlade Srbije za pridruživanje Evropskoj uniji (EU).
Polaznicima iz Srbije i Crne Gore obezbeđeni su prevoz, smeštaj za dve noći i hrana. Predavanja će biti održana na mađarskom jeziku, a za učesnike iz Srbije biće obezbeđen prevod na srpski. Obavezna je mađarska viza za sve učesnike seminara.
Ispunjeni formular za prijavu učešća trebalo bi dostaviti Kancelariji za pridruživanje EU na faks 3619-317 ili elektronskom poštom na adresu idjuric@seio.sr.gov.yu.
Seminar su organizovali Mađarski Javni fond “Šansa za stabilnost” i Centar za evropske studije Univerziteta u Segedinu, uz podršku Kancelarije Vlade Srbije za pridruživanje EU.

Print Friendly, PDF & Email