Kojadinović otvara Sajam medija

Republički ministar kulture i medija Dragan Kojadinović otvoriće danas na Novosadskom sajmu četvrti Sajam medija. O

02. Mar 2005

Reading Time: < 1 minute

Republički ministar kulture i medija Dragan Kojadinović otvoriće danas na Novosadskom sajmu četvrti Sajam medija. Od 2. do 4. marta hala “Master” biće stecište poslenika “sedme sile”, a uz domaće elektronske i štampane medije nastupuće po prvi put i nemačka medijska kuća “Dojče vele”, kao i TV Elmag iz Podgorice i NTV Banjaluka.
Na Sajmu medija nastupiće i preduzeće Dan graf. Uz promociju lista Danas i brojnih dodataka u našim novinama, posetioci će na štandu Dan grafa moći da kupe i knjige iz izdavačke produkcije naše kuće i to uz sajamski popust od 30 odsto.
Uz uobičajene prezentacije medija, na ovoj sajamskoj smotri poslenika “sedme sile” predviđeno je i nekoliko zanimljivih tribina – o socijalnom položaju novinara u Srbiji, Zakonu o oglašavanju i kodeksima samoregulative u marketingu, pirateriji i trendovima u oblasti odnosa sa javnošću. Posetioce će zabavljati domaći bendovi među kojima su najpoznatiji Neverne bebe i Garavi sokak. Agencija “Stratedžik Risrč” iz Beograda predstaviće najnovije istraživanje pozicioniranosti medija u Srbiji, a Novosadski sajam dodeliće i tradicionalnu novinarsku nagradu “Petar Davidović” najboljem izveštaču sa sajamskih priredbi tokom prošle godine.

Print Friendly, PDF & Email