Vojvodina na dlanu

Vojvođanski sekretarijat za informacije i nezavisna produkcijska kuća “021” iz Novog Sada zajednički

24. Feb 2005

Reading Time: < 1 minute

Vojvođanski sekretarijat za informacije i nezavisna produkcijska kuća “021” iz Novog Sada zajednički će realizovati emisiju “Vojvodina na dlanu”, najavio je danas pokrajinski sekretar za informacije Milorad Đurić. Kako prenosi Pokrajinski sekretarijat za informacije, Djurić je objasnio da je reč o emisiji kolažnog tipa, koja će biti emitovana na lokalnim i regionalnim stanicama u Vojvodini, s ciljem da građani budu informisani o najznačajnijim aktivnostima pokrajinskih organa vlasti.
Đurić je u susretu s direktorima regionalnih i lokalnih televizija u Vojvodini rekao da će emisija biti realizovana jednom nedeljno, u trajanju od 20 do 25 minuta, navodi se u saopštenju.
Đurić je naveo da je reč o pilot-projektu, čiji je cilj da se uspostavi programska saradnja mreže većih televizijskih stanica u Vojvodini i dodao da će njegov sekretarijat pružati razne usluge na planu edukacije o transformaciji elektronskih medija, nabavke emisione tehnike, kao i pružanja pomoći u obuci novinara.
Direktori regionalnih i lokalnih televizija pozitivno su ocenili ideju o pokretanju ovakvog projekta, kao mogućnost za proširivanje i obogaćenje programskog sadržaja ovih medija, piše u saopštenju.

Print Friendly, PDF & Email