Ponovo pretnje novinarima

Nepoznata osoba pretila je pištoljem novinarima i fotoreporterima lista “Glas javnosti” i “Kur

04. Jan 2005

Reading Time: < 1 minute

Nepoznata osoba pretila je pištoljem novinarima i fotoreporterima lista “Glas javnosti” i “Kurir” na Dedinju ispred kuće u ulici Milja Đaka broj 5, dok su bili na zadatku, saopštile su danas redakcije tih listova. U saopštenju se navodi da je za sada nepoznata osoba uperila pištolj i zapretila da će novinari i fotoreporteri “biti mrtvi ukoliko se bilo šta objavi o krađi deset hiljada evra, sedam pušaka, jednog revolvera i garderobe iz kuće u ulici Miloja Đaka broj 5”. “Mrtvi ste ako ovo izađe u novine. Šta je, šta hoćete, gubite se odavde”, list navodi reči osobe koja je pretila novinarima.
“Glas javnosti” ističe da je reč o muškarcu starom oko 40 godina, koji je proćelav, visok oko 185 santimetara, a bio je obučen u belu trenerku. List navodi da je ispred opljačkane kuće bilo parkirano policijsko vozilo, ali da policija i pored pretnji nije reagovala.
Redakcije “Glasa javnosti” i “Kurira” podneće krivičnu prijavu protiv nepoznatog počinioca zbog krivičnog dela ugrožavanja bezbednosti i života novinara i fotoreportera.

Print Friendly, PDF & Email