Novinarima zabranjen ulazak!

Novinarima novosadskih medija “Dnevnik” i Radio 021 večeras nije dopušteno da prate koncert u Gradskoj

26. Nov 2004

Reading Time: < 1 minute

Novinarima novosadskih medija “Dnevnik” i Radio 021 večeras nije dopušteno da prate koncert u Gradskoj kući povodom obeležavanja 86. godišnjice prisajedinjenja Vojvodine Srbiji. Obezbeđenje u Gradskoj kući nije pustilo novinare tih medija da prate koncert uz obrazloženje da nisu imali akreditacije za praćenje koncerta.
“Nismo imali akreditacije, jer nismo ni dobili zvanični poziv za praćenje koncerta u kojem je, valjda, pisalo da su potrebne akreditacije. Nikada ranije za takve javne događaje novinarima u Gradskoj kući nisu bile potrebne akreditacije”, kazali su agenciji Beta urednici “Dnevnika” i Radija 021. Novinarima ostalih medija dozvoljen je ulazak na koncert.
Gradonačelnica Novog Sada Maja Gojković, čije je sedište u Gradskoj kući, kazala je novinarima nakon koncerta da ne zna zašto novinari nisu pušteni da prate koncert.
“Evo, ja ću intervenisati, pitaću ko ih nije pustio. Ovo je bilo obeleđavanje praznika Novog Sada i svima je bilo otvoreno. Mislim da oni malo to sve glume, prave predstavu od svega toga”, rekla je Gojkovićeva.

Print Friendly, PDF & Email