Popusti za članove Nezavisnog društva novinara Vojvodine

Za ostvarivanje popusta, neophodno je pokazati člansku kartu NDNV-a, overenu za tekuću godinu.

07. Mar 2013

Reading Time: 3 minutes

Železnički saobraćaj:
–         30% popusta na prevoz vozovima JP Železnice Srbije

Autobuski saobraćaj:
–         30% na prevoz autobusima STUP Vršac
–         50% na prevoz autobusima JP Vrbas
–         30% na prevoz autobusima Bečej Prevoz
–         30% na međumesni prevoz autobusima Feniks GiZ
–         30% na međumesni prevoz autobusima SEVERTRANS
–         50% na međumesni prevoz autobusima LASTA

Bioskopi:
–         50 dinara po ulaznici ponedeljkom i sredom u bioskopu Arena Cineplex

Software i tehnička oprema

Distributer software i tehničke opreme PIN COMPUTERS iz Novog Sada odobra popust za članove NDNV od 5 odsto na sve kategorije svojih proizvoda.

Jolly travel:
–     50% popusta na TSC (ticket service charge), što se odnosi na zaradu Agencije prilikom rezervacije avio-karata (redovan TSC za lokalni avio-saobracaj – Srbija, Crna Gora, Slovenija, Makedonija – iznosi 12 evra za JAT-ove karte i 8 evra za karte Montenegro Airlinesa, zatim za letove u Evropi 30 evra za papirnu kartu i 20 evra za elektronsku kartu i, za interkontinentalne letove 40 evra za papirnu kartu i 30 evra za elektronsku kartu
–     10% popusta na cene rent-a-car usluga po redovnom cenovniku koji možete pogledati na sajtu Agencije (www.jolly.rs), kao i na ostale ponude Jolly travela.
–    5% popusta na privatna putovanja i godišnje odmore za sve redovne aranžmane Agencije (popust se odnosi na bazičnu cenu aranžmana i na uključuje troškove viziranja, aerodromskih i drugih taksi, zdravstvenog osiguranja i drugih doplata
–         50% popusta na maržu za individualne hotelske rezervacije za poslovna putovanja (dakle, 50% popusta na zaradu Agencije)

Među novim popustima za nosioce uredno overene članske kartice NDNV su:

RESTORANI BELA VILA

Objekat u Kikindi – 20% popusta (vikendom tokom svirki i nastupa bendova popust se smanjuje na 10 %)
Na sledećem linku možete pronaći informacije o ovom ugostiteljskom objektu: http://www.belavila.rs/index.html

Objekat Extra Food by Bela Vila u Novom Sadu – 10% popusta na sve usluge (hrana, ketering)
Na sledećem linku možete pronaći informacije o ovom ugostiteljskom objektu: http://www.extrafood.rs/

KLUB/RESTORAN ĐARDINO, NOVI SAD

Klub i restoran Đardino ponudio je članovima NDNV popust od 10% na sve usluge i asortiman pića, kao i na celokupan meni. Na sledećem linku mozete pronaći informacije o ovom ugostiteljskom objektu: http://giardinoclub.com/

BANJA JUNAKOVIĆ APATIN

U ovom paketu popusta nalazi se i nešto za odmor nakon napornog novinarskog rada! Banja Junaković pruza pansionske usluge, rekreaciju i medicinsku rehabilitaciju. Za članove NDNV smeštaj će u ovoj banji moći da se plaća sa 20 % popusta. Cenovnik usluga sa popustima se nalazi u prilogu ovog maila, a dostavila nam ga je služba banje Junaković. U slučaju promene cena službenici banje su se obavezali da će blagovremeno dostaviti novi cenovnik. Na sledećem linku možete pronaci informacije o ovoj banji: http://www.banja-junakovic.rs/
Članovi NDNV tokom boravka u banji mogu da koriste i ostale usluge kao što su kuglana, teniski tereni, stoni tenis, saune, masaže, ali na njih nije obezbeđen popust.

RESTORAN BELA LAĐA

Restoran i prenoćište Bela lađa iz Novog Sada svim članovima omogućio je popust  od 15 odsto na sve usluge. To podrazumeva važeći cenovnik restorana, kao i usluge prenoćišta. Za usluge iz ove ponude, članovi će umanjenu cenu plaćati odmah po izvršenju u restoranu i avansno u prenoćištu (pre ulaska gostiju u sobu) na način koji sami odrede (gotovinski, bankarski čekovi, platne kartice).

SPORTSKI KLUB “BIATLON”

Sportski klub “Biatlon” članovima NDNV-a nudi 50 odsto popusta na usluge rekreativnog streljaštva, kao i besplatan prvi trening. Treninzi se održavaju svakog radnog dana od 20 do 22 časa i vikendom od 17 do 20 časova na strelištu iznad kuglane na SC “Sajmište” u Novom Sadu (Novosadskog sajma 60). Redovna cena u koju je uračunata cena korišnjenja vazdušne puške ili pištolja, 30 dijabola, 3 mete za gađanje i stručna pomoć u ovom klubu je 200 dinara, dok je za članove NDNV-a 100 dinara. Posete Sportskom klubu “Biatlon” nije potrebno unapred najavljivati osim u slučaju grupnih poseta kada je neophodno da se najavi poseta na sledeći mail: nsbiathlon(at)yahoo.com.  Klub radi u periodu oktobar-maj svake godine.

AMBULANTA “ACTIVE BIO”

Ambulanta “Active Bio” pruža usluge iz oblasti zdravstvene nege za članove NDNV sa 20 odsto popusta. Usluge koje su obuhvaćene ugovorom: Qunatna analiza stanja organizma – 24 analize, Oximetrija – merenje nivoa kiseonika u krvi, merenje pritiska, merenje nivoa šećera u krvi, pulsirajuća magnetna terapija, terapija polarizovanom svetlošću, kućna nega u postoperativnom periodu, nega starih i slabo pokretnih osoba, davanje injekcija, infuzija, previjanje rana, AYORVEDA masaža. Popust se odnosi na supružnike, roditelje i decu članova NDNV, prilikom dolaska obavezno doneti važeću člansku kartu NDNV.

STOMATOLOŠKE USLUGE U ORDINACIJI DR DRAGANE STOJANOVIĆ

Popust od 10% od redovne cene istaknute na važećem cenovniku u trenutku davanja usluge. Plaćanje putem obustave sa ličnog dohotka (zarade) u više mesečnih rata.  U slučaju protetskih ili hirurških radova veće vrednosti, rok otplate može biti produžen saglasno dogovoru ugovornih strana o čemu će biti overena posebna potvrda.

OBRAZOVNI CENTAR BRIDGE

Obrazovni centar BRIDGE iz Novog Sada nudi tečajeve engleskog jezika za sve članove NDNV i članove njihovih porodica sa popustom od 10% u odnosu na redovne cene. Više informacija o OC BRIDGE možete naći na njihovoj Facebook stranici, dok je veb stranica www.bridgens.rs trenutno u izradi. Takođe, možete se raspitati o njihovoj ponudi na office@bridgens.rs ili na 021 382 8 382 ili 060 382 8 382.

Za ostvarivanje popusta, neophodno je pokazati člansku kartu NDNV-a, overenu za tekuću godinu.

Print Friendly, PDF & Email