“Danas” deli pet hljada poklona

Dnevni list Danas pozvao je danas Beograđane da u subotu 1. septembra dođu na Trg Republike gde će u sklopu obeležavanja

30. Aug 2007

Reading Time: < 1 minute

Dnevni list Danas pozvao je danas Beograđane da u subotu 1. septembra dođu na Trg Republike gde će u sklopu obeležavanja desetogodišnjice lista biti organizovana podela pet hiljada poklon paketa. U Danasovom saopštenju se navodi da je od 9. juna u sklopu proslave jubileja organizovano druženje sa čitaocima u gradovima širom zemlje.
Ekipa Danasa posetila je Novi Sad, Suboticu, Užice, Novi Pazar, Kragujevac, Veliku Planu, Niš, Pirot, Šabac i Požarevac. Na glavnim trgovima u ovim gradovima, kupcima Danasa su uz novine poklanjane vredne knjige i drugi pokloni. “U svim mestima koje smo dosad obišli, obeležavanje Danasovog jubileja bio je zapažen društveni događaj koji je privukao pažnju javnosti građana, politicara, kulturnih radnika, poslovnih ljudi, lokalnih medija”, navodi se u saopštenju.
Hepening na Trgu Republike u Beogradu u subotu počinje u 10.00, a podelom knjiga, svesaka i drugog školskog pribora Danas će obeležiti i početak nove školske godine.
Prvi broj dnevnika Danas objavljen je 9. juna 1997. godine.

Print Friendly, PDF & Email