Nove televizijske stanice

Muzička televizijska Stanica je nova muzičko-zabavna televizijska stanica namenjena kablovskoj, digitalnoj i sat

11. Jan 2007

Reading Time: < 1 minute

Muzička televizijska Stanica je nova muzičko-zabavna televizijska stanica namenjena kablovskoj, digitalnoj i satelitskoj distribuciji u Srbiji i regionu. Program je namenjen pre svega gledaocima u regionu, ali su delovi programa internacionalizovani i multijezički i preko satelita dostupni gledaocima na drugim kontinentima. MTS je svojim raznovrsnim programskim konceptom obeležila čitavu deceniju. Tokom godina svog postojanja MTS je stvorila pozitivan imidž u javnosti kao nezavisni medij koji ima određen vizuelni identitet i jak programski potencijal. Televizija je okrenuta mladim i dinamičnim osobama, kao i svima koji su mladalačkog i optimičnog duha, otvoreni za komunikaciju sa svetom. MTS daje šansu mladim talentima, promoviše i lansira nova lica i osluškuje potrebe novih generacija.
Planirano je da televizija startuje s punom programskom šemom od 15. januara 2007, a od 31. decembra 2006. do 15. januara 2007. emitovan je, i još uvek se emituje specijalno pripremljen novogodišnji program. Program MTS je baziran na sopstvenoj produkciji, ali i koprodukciji realizovanoj kako s produkcionim kućama, tako i s drugim televizijskim stanicama u zemlji i regionu.
Kroz MTS objektiv reporterski se prate sve najznačajnije muzičke manifestacije, nastajanje novih projekata, rad na probama u studiju, klupski performansi, intervjui, ankete, izjave, kratke dokumentarne strukture, podsećanja na najvažnije izvođače i autore, izdanja, koncerti, top liste, aktuelne i antologijske, muzički i video rariteti, retki snimci, neobična izvođenja, recenzije izdanja, kritike.
Pored muzičkih sadržaja MTS emituje i dokumentarni, filmski i igrani, sportski, zabavni, kontakt program i program za decu. Filmski program će se bazirati na umetničkim filmovima i filmovima koji prate promene u tehnologiji, dok će se dokumentarni program baviti biografijama najznačajnijih autora i izvođača, kao i zanimljivim putopisima.

Print Friendly, PDF & Email