Optuženi nasilnici

Juče je Okružni sud u Novom Sadu saopštio da je Okružno javno tužilaštvo u ovom gradu podnelo krivičnu prijavu protiv Mi

20. Dec 2006

Reading Time: < 1 minute

Juče je Okružni sud u Novom Sadu saopštio da je Okružno javno tužilaštvo u ovom gradu podnelo krivičnu prijavu protiv Miladinka Mihajlovića (48) i Marka Drinića (23), obojice iz Novog Sada, aktera tuče koja je nedavno zaprepastila Novosađane, a od čijih je posledica teškim povredama podlegao novinar i glavni i odgovornik urednik novosadske televizijske kuće „Kanal 9” Nemanja Pavlović (61).
Kao što smo pisali, do incidenta je došlo kada su Mihajlović i Drinić sedmog novembra ove godine, u Industrijskoj zoni Novog Sada, kod „Limprodukta” izašli iz svog auta kod jedne raskrsnice i nasrnuli na Pavlovića i njegovog saputnika koji su bili u drugom automobilu.
Oni su Pavlovića najpre verbalno napali, jer im je navodno tokom bliske vožnje ogrebao automobil, da bi Mihajlović potom počeo tuču. Tom prilikom Mihajlović je snažno udario Pavlovića pesnicom u lice, nakon čega je novinar pao udarivši glavom o beton.
Novosadski lekari su se 20 dana borili za njegov život, ali nisu uspeli da ga spasu.
Prema optužnici, Mihajlović se tereti za krivično delo teške telesne povrede, opasne po život, a drugooptuženi Drinić za nasilničko ponašanje, jer je pretukao Pavlovićevog saputnika Avrama Sehirova. Mihajloviću je u međuvremenu istražni sudija Okružnog suda odredio pritvor.

Print Friendly, PDF & Email